Informatiebeheer

  ::    ::    ::    ::    ::    ::  

Het Brussels Zakboekje

Het Brussels Zakboekje is een klassieker. De gedrukte adressengids voor welzijn en gezondheid is goed gekend en gewaardeerd bij de Brusselse welzijnswerker.

Ook dit jaar bevat het handige boekje ruim 2.000 actuele adressen en gegevens van alle Nederlandstalige voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg en sociale dienstverlening in Brussel.

Opnieuw werkten we samen met een aantal organisaties voor meer en betere gegevens in het Zakboekje. Kind en Gezin en het Steunpunt Jeugdhulp hielpen met het hoofdstuk ‘Kinderen en Jongeren’, JES met straathoekwerk en Tracé Brussel met ‘Opleiding en Tewerkstelling’. De informatie over gezondheidszorg en thuiszorg kwam er mede dankzij het Huis voor Gezondheid en het Brussels Overleg Thuiszorg. Het Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg werkte mee aan het onderdeel ‘Geestelijke gezondheidszorg’, Samenlevingsopbouw aan ‘Huisvesting’, en CAW Brussel hielp ons met het onderdeel ‘Relaties en Seksualiteit’. Tot slot bracht het Regionaal Integratiecentrum Foyer inzicht in het justitieel landschap en Home-Info deed dit voor het thema ‘Ouderen’.

U kunt het Zakboekje online bestellen of online raadplegen.

 
© 2005, Brusselse Welzijns- en gezondheidsRaad
Lakensestraat 76, bus 3
1000 Brussel

 
info@bwr.be
Tel 02 414 15 85 - Fax 02 414 17 19
Rek.nr.: IBAN BE21 4352 2672 0103
 
Logo VGC